понедельник, 12 ноября 2018 г.

ПЕРШИЙ ТАВРІЙСЬКИЙ ФОРУМ ТАЛАНОВИТОЇ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ M'ELITE-2018

10 листопада ТГАТУ провів ПЕРШИЙ ТАВРІЙСЬКИЙ ФОРУМ ТАЛАНОВИТОЇ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ M'ELITE-2018. Учні Мелітопольського ліцею-інтернат взяли участь і гідно представили свій навчальний заклад. Від 11 класу були Старостенко Катерина і Бондаренко Інна, керівник Кишко С.О.. Від 10-Б Мітін Сергій та Ріжко Денис керівник Гурєєва О.В.
На форумі розглядались питання: «Стиль життя та потреби молоді», «Погляд молоді на розвиток держави», «Підприємництво та молодіжні ініціативи». Серед Організаторів були не тільки викладачі ТГАТУ, а й представники «Агенції розвитку Мелітополя» та виконкому міста. Вони уважно слухали доповідачів, ставили актуальні питання і брали до уваги пропозиції, що до розвитку нашого міста. Учні 11 класу внесли пропозицію створити сучасний спортивний майданчик біля ліцею – інтернат.
Кращих доповідачів відмітили організатори пам’ятними дипломами та подарунками. В п’ятірку кращих увійшла Бондаренко Інна, а в наступну п’ятірку увійшла Старостенко Катерина. Добре виступив і Денис Ріжко, а Мітін Сергій пожалкував, що не виступав з доповіддю проте на наступний рік він це надолуже.
Всім учасникам форуму сподобалось атмосфера взаємодії та співпраці.


Комментариев нет:

Отправить комментарий